Kiadnád Google Ads (AdWords) fiókod kezelését?

Ez a specialitásunk.
Több, mint 1,5 milliárd Ft hirdetési büdzsét kezelünk évente.

 

PPC Media kiemelt Google Ads ügynökség 2022

 
Kattints ide a részletekért!

Vélemények a PPC Médiáról és pár mondat működésünkről

Néhány partnerünk

Leier logó     Fundamenta logó     Asus logó    Sony logó    MOL logó    Mömax logó    OBI logó

Legújabb blogbejegyzéseink

Marketing büdzsétervezés COVID alatt és után

Marketing büdzsétervezés COVID alatt és után

Ezzel a bejegyzéssel szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az éves marketing büdzsét is lehet optimalizálni és egy lassuló gazdaságban is lehet növekedni. Ehhez csupán néhány döntést kell meghozni és olyan kérdéseket feltenni, mint például: Miért költsek milliókat Tv-re, miközben mára szinte mindenben hatékonyabb a Youtube ráadásul töredékébe sem kerül, mint a Tv.

bővebben
PPC Média Backstage – Ezek a robotok dolgoznak a PPC kampányainkon

PPC Média Backstage – Ezek a robotok dolgoznak a PPC kampányainkon

Számtalan munkaórát és energiát áldozunk annak érdekében, hogy partnereink Google Ads és egyéb PPC kampányai stabilan a maximumon teljesítsenek. Olyan eszközöket fejlesztünk, amelyek a transzparenciát növelik és a hatékonyságot fokozzák, és nem utolsó sorban a mi munkánkat segítik azzal, hogy éjjel-nappal figyelik az algoritmusok a hirdetői fiókokat és azonnal jelzik, ha valami nem oké.

bővebben
Az optimális havi Google Ads büdzsé

Az optimális havi Google Ads büdzsé

Az átlagos e-kereskedelmi konverziós ráta 1,4% körül mozog jelenleg, vagyis 100 webhely látogató közül átlagosan minden 72. vásárol, rendel, ajánlatot kér. Az általunk kezelt fiókokban összesítve ~ 2,9% volt a konverziós arány 2019-ben, de ha csak a legfontosabb – keresési kampányokat nézzük, ott 8,15%-ot értünk el, vagyis átlagosan 12-13 kattintásból kihoztuk a konverziót a kereséséi csatornán ;)

bővebben

Néhány tény, amiért minket választanak

l

Határozatlan idejű szerződés

Mi nem kötünk magunkhoz! Hónapról – hónapra bebizonyítjuk neked, hogy érdemes ránk bízni Google Ads kampányaid kezelését!

Nagyobb költségvetésre specializálva

Kifejezetten nagyobb költségvetésű  kampányokra specializálódtunk! Mit is jelent ez? – ha a PPC költésed 500e Ft felett van havonta, ideális partnered vagyunk.

Webergonómia és stratégia

Nem csak a hirdetői fiókban dolgozunk, hanem hatékonnyá tesszük weboldalad és üzleti stratégiád kialakításában is segítünk!

Google Ads bétákat is használunk

Ha velünk szerződsz, élvezheted a Google Ads béta fejlesztései által nyújtott versenyelőnyöket, amelyeket mások csak kb. 1 év múlva használhatnak.

17 év tapasztalat

Szakmai múltunk jelentős, hiszen 2006 óta foglalkozunk online marketinggel.
Így jutottunk el oda, hogy mára ilyen és ehhez hasonló leveleket kapunk:

„Hello to PPC media,
we’re looking for agency that could provide for us PPC audit of existing Google Ads campaigns in Hungary. Because of we got reference from Google, that you are one of the leading PPC agency in Hungary…”