PPC Media / Online marketing tanácsadás / Google Ads fiók audit

Google Ads fiók audit

 

 

Tudni szeretnéd, hogy lehet jobban csinálni?

Google Ads fiókaudit szolgáltatásunkat azoknak a hirdetőknek ajánljuk, akik meg szeretnék ítélni, hogy a jelenleg futó kampányaik milyen hatásfokkal költik el a rendelkezésre álló havi hirdetési büdzsét. Egy ilyen ellenőrzésnek sokszor az a célja, hogy akár azonnali hatállyal növeljük a megtérülést, hiszen az audit során módosításokat is elvégezhetünk az Google Ads fiókban, de találkoztunk már olyan esettel is, amikor a meglévő szakértő vagy ügynökség munkájának minőségét szerette volna megbízónk megvizsgáltatni.

Az audit legtöbb esetben személyes konzultáció keretein belül történik, melynek helyszíne lehet az irodánk, online vagy megbízónk által megjelölt helyszín. (Utóbbi esetben kiszállási díj költsége merülhet fel, de a részleteket előre le fogjuk egyeztetni.)

A konzultáció során a legégetőbb, illetve a leggyorsabban eszközölhető változtatásokat elvégezzük az eredmények javulása és a mérések pontosítása érdekében, valamint kérés esetén a hirdetői fiókban tapasztaltak alapján 1 munkanapon belül ajánlatot adunk a teljes hibalista kijavítására, amelyről egy írásos dokumentumot is átadunk számodra.

Ha úgy döntesz, hogy megbízol hosszútávon szakértelmünkben és folyamatos kampánykezelésre adsz számunkra megbízást, akkor az audit összegét levonjuk a későbbi megbízási díjból.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.