PPC Media / Google Ads ügynökségünk szakértői csapata

Google Ads ügynökségünk szakértői csapata

Somlóvári Attila

Attila

Tulajdonos, ügyvezető

Török Fanni

Fanni

Head of PPC

Somlóvári Réka

Réka

PPC szakértő

Bettina

Bettina

PPC szakértő

Imola

Imola

PPC szakértő

Bettina

Tamás

PPC szakértő

Berni

PPC szakértő

Nikoletta

Irodavezető

István

Digitális tanácsadó

Jurkiewicz Ferenc

Ferenc

Programozó

Bettina

Marcell

Software Developer

Miért szeretnek a cégek velünk dolgozni?

Azért, mert mi mérhető eredményeket produkálunk.

 

Z

Mert ügyfélszerzésre a Google Ads az egyik legalkalmasabb eszköz, mi pedig ennek a kezelésében vagyunk tapasztalt szakértők.

w

Mert a laikusok számára is érthetően beszélünk a hirdetésekről, az internetes vevőszerzésről, így az ügyfelek is tanulnak tőlünk.

Mert 2006 óta vagyunk jelen a piacon, azaz majdnem egy időben születtünk magával a "régi" AdWords-szel és mára kiemelt ügynökséggé váltunk.

Mert csapatunkat olyan kreatív fiatal szakemberek alkotják, akik imádják a munkájukat és folyamatosan fejlesztik magukat.

 

Mert olyan cégekkel vagyunk kapcsolatban (Google, OMA), amelyek tudását a Veled folytatott munka során is kamatoztatjuk.

 

Néhány partnerünk

Leier logó     Fundamenta logó     Asus logó    Sony logó    MOL logó    Mömax logó    OBI logó

Ügynökségi életképek

Kiállítóként konferencián

Kiállítóként konferencián

Ügyefeleinkkel Dublin felé

Ügyefeleinkkel Dublin felé

A Google európai központjában

A Google európai központjában

Amikor már túl sok a kockulás

Amikor már túl sok a kockulás

Néha oktatunk

Néha oktatunk

Sokszor utazunk

Sokszor utazunk

Főzni is tanulunk

Főzni is tanulunk

De csapolni már tudunk! :)

De csapolni már tudunk! :)

Az összes létező Google Ads minősítéssel rendelkezünk

AdWords kampánykezelés

Google Ads keresési hirdetések

Ez a minősítés a keresési hirdetések terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve a Google Ads keresési kampányok létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának bevált módszereit.

AdWords kampánykezelés

Google Ads Display-hirdetések

Ez a minősítés a vizuális hirdetések terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve a Google Ads vizuális kampányok létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának bevált módszereit.

AdWords kampánykezelés

Google Ads videóhirdetések

Ez a minősítés a vizuális hirdetések terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve a YouTube kampányok létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának bevált módszereit.

AdWords kampánykezelés

Shopping hirdetések

Ez a minősítés bizonyítja a hirdetési jártasságot a Google Shopping rendszerben, beleértve a Kereskedői Központ-fiók és a termék-adatcsatorna létrehozását, valamint a Google Ads Shopping-kampányok létrehozását és kezelését.

AdWords kampánykezelés

Google Ads alkalmazások

Ez a minősítés a Google-alkalmazáskampányok terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve egyebek mellett a hirdetésformátumokkal, az ajánlattétellel, illetve a kampányok teljesítményének mérésével és speciális optimalizálási stratégiával kapcsolatos ismereteket.

AdWords kampánykezelés

Google Ads mérések

Ez a minősítés a mérések terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve a legfontosabb mutatók ismeretét. A minősítéssel rendelkezők képesek a kulcsfontosságú statisztikák gyakorlati célú felhasználására annak érdekében, hogy növeljék a Google Ads hirdetések teljesítményét.

Amit még tudni lehet ügynökségünkről

A PPC Media egy nemzetközi Google Ads kampánykezelésre specializálódott online marketing ügynökség, amely főleg Performancia és Branding hirdetéskezelési szolgáltatást nyújt partnerei számára. Jelenleg évente több, mint 1 milliárd Forint hirdetési büdzsé sikeres elköltésében vagyunk segítségére partnereinknek. Hitvallásunk, hogy a KKV szektor online megjelenését elősegítsük azáltal, hogy ügyfeleink hirdetéseinek és weboldalainak minőségét feljavítva a felhasználóknak kimagasló webélményt biztosítsunk.

Jelenlegi formájában akkreditált Google Ads ügynökségként végezzük tevékenységünket, valamint az Online Marketing Akadémia, a Google Magyarország és számos „hagyományos” marketing ügynökség partnereként nyújtjuk internetes szolgáltatásainkat.

Fő tevékenységünk közé tartozik a Google kampányok optimalizálása és kezelése teljes körűen, úgy mint: KeresésiDisplayYoutube és Remarketing kampányok, valamint Google Ads bétákkal is foglalkozunk, ami versenyelőnyt jelent ügyfeleink számára. Ezen a vonalon nap, mint nap kimagasló sikereket érünk el és a legtöbb tapasztalatunk, referenciánk is innen adódik.

A különböző Google rendszerek, mint például Google Analytics, Search console, Tag manager… kezelésén túl vállaljuk a meghirdetett webhelyek (landing oldalak) minőségének javítását (webergonómia), kész weboldalak auditálását, Facebook, Etarget, LinkedIn és egyéb PPC hirdetések kezelését, valamint partnerünkön keresztül web és mobil applikációk fejlesztését, és a fejlesztések marketing irányú, értékesítést serkentő támogatását is.

A segítségünkkel honlapod és internetes hirdetéseid minden korábbi várakozásod meghaladják majd. Ha bennünket bízol meg, akkor céljaid elérése érdekében minden ötletünket, kreativitásunkat és persze tudásunkat csatarendbe állítjuk!