PPC Media / Online marketing tanácsadás / Landing page tanácsadás

Landing Page tanácsadás

 

 

Az online piacon való boldogulásnak 3 alapvető pillére van:

I

Releváns, minőségi látogató

I

Hatékony webhely, landoló oldal

I

Piacképes termék megfelelő minőségben, versenyképes áron

Talán a felsorolásból jómagad is rájöttél, hogy hiába van kiváló terméked vagy szolgáltatásod, és hiába fordítasz vagyonokat arra, hogy felhasználókat terelj a landoló oldaladra, ha az nem megfelelő minőségű és lepattannak a felhasználók róla. Úgy is mondhatnánk, hogy akkor jó egy weboldal, ha képes teljesíteni azt az üzleti célt, ami miatt létrejött. Ehhez viszont számos kritériumnak meg kell felelnie, amelyeket két csoportra lehet osztani:

Technikai és ergonómiai szempontok

Technikai oldalról fontos, hogy megfeleljen a Google-nek az oldalad, mert az organikus találati listán nem fog sikereket elérni, a Google Ads pedig sokba fog kerülni, hiszen a weboldalad minősége befolyásolja az árazást. Webélmény szempontjából pedig az a legjobb, hogyha a kocsiban ülve mobilról egy „piros lámpa alatt” megtalálja a felhasználó a szükséges információt és azonnal tud rajta konvertálni is.

Ha célod, hogy hatékonyabb webhelyed legyen, akkor ennek elérésében segítségedre lehetünk: mérésekkel (Google Analytics, Hotjar… stb. ), A/B teszttel, folyamatos optimalizálással, fejlesztési tanácsadással. Ezáltal valamennyi marketingtevékenységed jobban meg fog térülni, de úgy sejtjük, hogy mostanra erre magad is rájöttél.

Itt tudsz jelentkezni:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.