Youtube hirdetések

Tudtad, hogy ez is Google AdWords?Google AdWords Partner

A Youtube oldalain és videóiban hirdetni ma már egy roppant hatékony és költségkímélő megoldás. Ha videohirdetésekre gondolunk, akkor már nem a drága TV csatornák nyújtják az igazi lehetőséget a márkaépítőknek, hanem Youtube. Előnye, hogy itt csak akkor kell fizetned, ha valaki végignézte a hirdetésedet, vagy legalább 30mp-et megtekintett belőle -> ekkor is csak 2-10Ft-ot. Az sem elhanyagolható tény, hogy precíz módon célozhatóak a felhasználók és itt mindig csúcsidő van!

Neked való a Youtube hirdetés, ha
 • Megfizethető és szuperhatékony márkaépítésben gondolkozol
 • Le szeretnéd cseréni a mérhetetlen TV reklámjaidat
 • Hajszál pontosággal szeretnél hirdetni a kiválasztott célközönségnek

A Youtube hirdetések lehetőségei

Google Analytics remarketing
Képes és szöveges hirdetések

Használhatsz általános módon képes, vagy szöveges hirdetéseket. Célozhatsz többek között a megtekinteni kívánt videó tartalmára, vagy akár a felhasználó egyéni érdeklődésére is.

Keresési remarketing
Videóba ágyazott TrueView videohirdetés

Tökéletes és hatékony eszköz vágykeltésre. Sokkal több tartalmat tud közvetetni a felhasználónak, mint egy kép, vagy szöveges hirdetés. Átugorható, de nyugalom, akkor nem kell fizetned.

Youtube remarketing
Megjelenési TrueView videohirdetés

Ez a hirdetésformátum a YouTube videói mellett, a YouTube-keresések részeként jelenik meg.

Facebook Remaketing
Remarketing hirdetések a Youtube-on

Célozhatod pl.: azokat akik végignézték egy videódat, hirdetésedet, vagy akiket épp lájkolták azokat, de webhelyed látogatóira is lehet "lőni".

Rólunk Mondták

...professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres!

Jól választottunk, mikor úgy döntöttünk, hogy a PPC Média-ra bíztuk az AdWords hirdetéseinket. Rövid idő alatt, rendkívül pontos és ugyanakkor korrekt válaszokat kaptunk minden kérdésünkre. Maga az ügymenet professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres lett! Nincs egyetlen egy olyan apró részlet sem, amire ne lett volna azonnali megoldás és segítség. Átláthatók végre számunkra is a Google Adwords optimalizálási folyamatok és összességében is kiváló az együttműködés."
Kékesi Edina - Marketingvezető, Opel Interat Kft.

...őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam.

"Lassan egy éve dolgozunk együtt a PPC Médiával, és őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam. Nálunk fontos elvárás, hogy minden marketingre költött forint mérhetően megtérüljön, és Attiláék csapata ebben a maximumot nyújtja.
- A magas szakmaiságon kívül hálás vagyok nektek a lelkiismeretességért és a folyamatos rendelkezésre állásért, mert ez az amit csak nagyon kevés cégnél találtam meg. Csak így tovább és köszönjük!"
Deák Ferenc István - CEO / Marketing Igazgató, Grantis

...majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége!

"Mikor átvették a PPC Média munkatársai az Adwords kampányunk kezelését első körben majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége! Ezt az összeget folyamatosan visszaforgatva sokkal több vásárlónk lett, mint korábban. Később, pár hónap múlva az állandó optimalizálásnak köszönhetően a költségeink tovább csökkentek, és így mára összesen 75% körüli megtakarítást értek el konverziós költségink terén, ami hatalmas segítség vállalkozásunknak, hiszen így jóval több vásárlónk lett, mint korábban!"
S.Henriett - Supykids Europe Kft.

Miért a Youtube?

 • A YouTube kezdőoldala a legnézettebb magyar TV adásokkal versenyzik
 • A TV-vel szemben itt csupán a tartalom 0,07%-a reklám, 20% helyett
 • Állandóan csúcsidő van - minden felhasználónak akkor van csúcsidő, amikor használja a Youtube-ot
 • Csak akkor kell fizetned, ha valaki végignézte a hirdetésedet, vagy legalább 30mp-et megtekintett belőle (ekkor is csak 2-10Ft / megtekintés)
 • Platformfüggetlen működés – Minden eszközön megjeleníthető
 • A megtekintők választják a megtekintést, ezért az elköteleződés magas (még az átugrott hirdetések is hatnak a márka felidézésére)
 • Erősödik a márka – Még ha át is ugorja a megtekintő a videót, akkor is van 5 másodperce a benyomás kialakítására
 • Közösségi hatás – A felhasználóknak lehetősége van megosztására, ami egy jó videó esetében vírusként terjedhet a neten
 • Kell még több? :)

7 érv, hogy miért dönts mellettünk:

 • Munkánkra 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben az első 30 napban nem vagy elégedett munkánkkal, akkor a havi kampánymenedzselési díjat visszatérítjük számodra.
 • Nem kell fix idejű szerződést aláírnod, így nem vállalsz semmiféle kockázatot.
 • Egyszerre két minősített szakértő foglalkozik a kampányaiddal, akik rendelkezésedre állnak akár telefonon is. AdWords szakértőink meglévő vizsgáit és Google akkreditációnkat ide kattintva ellenőrizheted.
 • Kiemelt AdWords ügynökség révén alkalmazhatjuk a Google AdWords Béta eszközöket, ami jelentős versenyelőnyt biztosít számodra a konkurenciáiddal szemben.
 • 10 év szakmai tapasztalatunk és Google kapcsolataink lévén minden feladatra megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.
 • A díjazásunk kiszámítható és konstrukciója alapján valóban motiváltak vagyunk. Továbbá a szerződésünk nem tartalmaz extra - rejtett költségeket!
 • Nálunk nincs kampány-felállítási díj, ha bennünket bízol meg a menedzseléssel legalább 6 hónapig. Azaz megkímélünk a kezdeti 100.000 Ft - 200.000 Ft-os költségtől.

Most kérj ajánlatot Youtube hirdetéskezelésre