PPC Media / PPC kampányok / Instagram hirdetések kezelése

Instagram hirdetések

Miért érdemes az Instagramon hirdetned?

Cirka 1,2 millió magyar felhasználót érhetsz el ezen a platformon, akik mind az érdeklődési körüknek megfelelő tartalmakat szeretnének „fogyasztani”. Ehhez nem kell más, csak egy Facebook hirdetési fiók. Tehát gyorsan, egyszerűen lehet célozni a hirdetéseket, pont úgy, mint a Facebook hirdetések esetében. A várható eredmény látványos lesz, mert az Instagram közönsége a leginkább elkötelezett közönség a többi közösségi oldalhoz képest, valamint 2,8-szor több felhasználó emlékszik a hirdetésre, mint például a Facebook-on futó hirdetésekre.

Magyar Instagram trendek:

  • A férfiak és nők többsége is heti gyakorisággal tölt fel tartalmat, leggyakrabban a 25-34 éves nők és a 35-44 éves férfiak
  • Az Instagramozók 46,9%-a követ cégeket, márkákat
  • A megkérdezettek majdnem fele (49,4%) az Instagram hírfolyamát érdekesebbnek találja, mint a Facebookosat, és majdnem ugyanannyian érzik közvetlenebbnek is.

Forrás: „Trends on Instagram/Crane”

Ismertté teheted vállalkozásodat:

Ha fiókodat átalakítod üzleti fiókká az Instagramon, akkor részletes elemzést kaphatsz a történeteidről, bejegyzéseidről és követőidről. Egyre több márka kommunikál már az Instán, világszerte több, mint 25 millió üzleti profil jött létre. Nem véletlenül, hiszen a felhasználók 60%-a álltja, hogy olyan új terméket, illetve szolgáltatást fedez fel az Instagramon, ami őt is érdekli!

Amennyiben eldöntötted, hogy neked ez kell, 4 hirdetési formátum áll rendelkezésedre:
R

Fényképes hirdetések - Letisztult, egyszerű

R

Videós hirdetések - magával ragadó minőségű hang és a mozgás élménye, akár 60 másodpercben

R

Galéria formátumú hirdetések - az emberek egyetlen hirdetésen belül több fényképet és videót is megtekinthetnek

R

Stories hirdetési funkció

Ha céljaid között szerepel a márkahűség kialakítása és szeretnél a terméked vagy szolgáltatásod által érzelmeket közvetíteni rajongóid felé, akkor az Instagram egy igen kiváló platform erre.

Kérj ajánlatot kampánykezelésre

  • Az általunk kezelt havi min. hirdetési költés 500.000 Ft/platform (Google Ads, Facebook stb.)
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.