Online Marketing oktatás vállalkozásoknak

Testreszabott vállalati tréning, ahogyan Ti szeretnétek Google AdWords Partner

Ügyfeleid 97%-a ma az interneten keres információt mielőtt igénybe venné a szolgáltatásodat, vagy megvenné a termékedet. Szeretnéd megismerni a Online Marketing lehetőségeit, a Google alkalmazások kezelését, hogy felhasználva a megszerzett tudást az érdeklődők a Te céged válasszák? Ha igen, jó helyen jársz.
Szakzsargontól mentes kiscsoportos oktatásunkon belőled és munkatársaidból profi online marketingeseket faragunk.

A tréningen többek között:
 • 10 éves gyakorlattal rendelkező Online Marketing szakembertől tanulhatsz
 • Megismered azokat a fogásokat, amivel marketing kiadásaid többszörösen megtérülnek
 • Olyan naprakész tudást kapsz Te és a csapatod, ami valós értéket képvisel

Az online marketing oktatásunk választható moduljai:

Google AdWords modul
Google AdWords

Az oktatás alkalmával sorra vesszük az AdWordsben rejlő hirdetési lehetőségeket, a kampányok típusait, megismertetjük veletek a legfontosabb beállításokat és persze néhány olyan tippet és trükköt is bemutatunk, ami garantálja a megtérülést számotokra.

Google Analytics modul
Google Analytics

Igényetek szerint akár az alapoktól bemutatjuk az Analytics fiók létrehozásának lépéseit, majd ezt folytathatjuk a kódok integrálásával, a beállítások elvégzésével és végül a mutatók valamint az összefüggések értelmezésével.

Keresőoptimalizálás modul
Keresőoptimalizálás

Ebben a modulban ti is megtanulhatjátok azokat a nélkülözhetetlen elemeket, amelyek nélkül egy weboldal nem lehet sikeres a Google organikus találati listáján. De egy dolgot szögezzünk le az elején: Ma már nem létezik jó SEO minőségi tartalom és közösségi jelenlét nélkül!

Webergonómia modul
Webergonómia, landing oldalak

Ismertetünk minden olyan tényezőt az űrlapoktól a visszafordulási arányig, ami fokozza a weboldalatokon a felhasználói élményt és nagyobb hatásfokon segíti beteljesíteni landing oldalaid üzleti céljait. Mit ér a minőségi látogató, ha senki sem konvertál? - így a marketing csak kidobott pénz.

Rólunk Mondták

Attila a gyakorlat mestere. Nemcsak tanítja, hanem műveli is a keresők világát.

„Attila a gyakorlat mestere. Nemcsak tanítja, hanem műveli is a keresők világát. Olyan érthetően, világosan tanítja meg az apró részleteket is, hogy a tanulók szemében hirtelen leegyszerűsödik a Google bonyolult világa.
A PPC Média AdWords oktatásában a legjobb, hogy nem csak arra tanít meg, hogy költsd el a pénzed a Google-ben, vagy hogy legyél ott a vevő szeme előtt, hanem hogy hozd ki a céged internet-megjelenéséből a maximumot.”
Jenei Balázs - Marketing Trendek

...kiváló választás mindenkinek, aki előrébb szeretné mozdítani a vállalkozását.

"Magyarország vezető online marketing oktatásokat szervező cége ajánlotta nekünk a PPC Médiát....és most már tapasztalatból mondhatom, hogy nem véletlenül. Munkájukat maximális odaadással végzik. Egyetlen kérdésem sem marad megválaszolatlan, gyorsan és megbízhatóan dolgoznak. Biztosan mondhatom, hogy kiváló választás mindenkinek, aki előrébb szeretné mozdítani a vállalkozását. A kért változtatásokat mindig precízen elvégzik és emellett apróbb tanácsokat, ötleteket is kapok tőlük, hogy hogyan lehetne még hatékonyabb cégem honlapja, webáruháza."
Lovas Mariann - ügyvezető, Fustmenteskandallo.hu

...majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége!

"Mikor átvették a PPC Média munkatársai az Adwords kampányunk kezelését első körben majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége! Ezt az összeget folyamatosan visszaforgatva sokkal több vásárlónk lett, mint korábban.Később, pár hónap múlva az állandó optimalizálásnak köszönhetően a költségeink tovább csökkentek, és így mára összesen 75% körüli megtakarítást értek el konverziós költségink terén, ami hatalmas segítség vállalkozásunknak, hiszen így jóval több vásárlónk lett, mint korábban!"
S.Henriett - Supykids Europe Kft.

4 érv, hogy miért válaszd a képzést:

 • Teljesen testreszabjuk a tematikát és az oktatás szintjét igényeidnek megfelelően. Erről előzetesen egyeztetünk.
 • Mivel hozzáférünk és használjuk is a legmenőbb újításokat, így megfelelő mennyiségű tippet-trükköt kaptok a Google termékeiről.
 • Száraz előadás helyett interaktív oktatásokat tartunk.
 • Rugalmasak vagyunk, ha menet közben módosítanátok a képzés menetén, tartalmán, az is megoldható.

Kinek ajánljuk az oktatást?

 • Hagyományos marketing ügynökségeknek, hogy jobban megfeleljenek a trendi elvárásoknak és jobban tudják értékesíteni a szolgáltatásokat.
 • Olyan vállalkozásoknak, ahol komolyan veszik a marketinget és nem szeretnék kiszervezni az operatív munkavégzést.
 • Azoknak a munkatársaknak, akiknek felügyelniük kell a online marketinges partnerek munkájának minőségét.
 • Fejlesztőknek, akik minőségi, ergonóm és Google barát webhelyeket kívánnak elkészíteni partnereik számára.

Most kérj ajánlatot képzésünkre