PPC Media / Junior PPC kampánymenedzser

Junior PPC kampánymenedzsert keresünk

Képzés és munkalehetőség egyben

Ha szeretnél a PPC  Média csapatába tartozni, de eddig úgy gondoltad, hogy nincs meg a szükséges tudásod, hogy felvételt nyerj hozzánk, akkor itt a lehetőség, mert junior PPC kampánymenedzserekkel szeretnénk bővíteni csapatunkat! A kiválasztott jelentkezők számára 2024. januárjában elindítjuk 2 hónapos gyakorlatorientált PPC felzárkóztató képzésünket, amely keretein belül 4, szakmai szempontból kezdő pályázó tudását szeretnék felhúzni önálló munkavégzésre alkalmas szintre. Az oktatás családias hangulatban, heti 2 alkalommal, alkalmanként 6 órában zajlik majd a 11. kerületi irodánkban személyesen – NEM online, mert meg szeretnénk ismerni leendő kollégáinkat. A képzés sikeres elvégzése után terveink szerint minimum 2 jelentkezőnek heti 40 órás munkalehetőséget, vagyis főállást biztosítunk ügynökségünknél, ezért ez a lehetőség azoknak ideális, akik szeretnék elmélyíteni tudásukat és utána a PPC Média csapatába szeretnének tartozni hosszútávon.  Az oktatás keretein belül megismerkedhettek a PPC szakma valamennyi területével, többek közt az analitika, webergonómia, Google Ads és Facebook Ads nyújtotta lehetőségekkel.  A jelentkezés feltételeiről lentebb olvashatsz, de előbb pár szóban rólunk:

A PPC Média Magyarország egyik vezető Google Ads ügynöksége több, mint 17 év tapasztalattal. A Google Premier Partnereként szupertitkos és exkluzív :) Google Ads Bétákat is használhatunk, illetve projektjeinkhez szakmai támogatást kapunk közvetlenül a Google-től. Ügyfeleinknek általában konverzió-fókuszú Google Ads (AdWords) és Facebook kampányokat kezelünk, valamint a meghirdetett weboldalak hatékonyságának javításával is foglalkozunk. Ezen felül repertoárunkba tartozik még az online marketing tanácsadás és a kiscsoportos oktatás is. Nagyon fontos, hogy mi nem „dobozos” megoldásokat nyújtunk partnereiknek (akik általában nem a legkisebb vállalkozások), hanem minden ügyfelünk egyedi szolgáltatásokban részesül.

PPC Media kiemelt Google Ads ügynökség 2023

Főbb feladataid lesznek:

Főként Google Ads (AdWords) és néha Facebook kampányok kezelése, optimalizálása

Kapcsolattartás emailben és telefonon az ügyfelekkel

Időnkénti személyes konzultáció a partnerekkel

Folyamatos tanulás, ez a lelke mindennek

Landing oldalak tervezése, tesztelése

A hétköznapokban proaktív munkavégzés

Partnereink, akik kihívások elé állítanak hamarosan Téged is :)

Leier logó        Fundamenta logó      Asus logó      Optic World logó     Mayo Chix logó

Ügynökségi életképek

Kiállítóként konferencián

Csapatunk meeting közben

A Google európai központjában

A Google európai központjában

Ügyefeleinkkel Dublin felé

Ügyfelünkkel konzultálunk

Amikor már túl sok a kockulás

Amikor már túl sok a kockulás

Néha oktatunk

Standing desk

Sokszor utazunk

Chill sarok a feltöltődéshez :)

De csapolni már tudunk! :)

Sokszor utazunk

Főzni is tanulunk

Főzni is tanulunk

A jelentkezés feltételei

 • Biztos számítógépes felhasználói tudás
 • Anyanyelvi magyar nyelvtudás
 • Középfokú iskolai végzettség
 • Maximum 35 éves életkor
 • Meglévő, saját notebook az oktatáshoz
 • Magabiztos angol nyelvtudás (a tanuláshoz szükséged lesz rá)

Előnyök:

 • Meglévő webes ismeretek (bármi, ami a szakmához köthető, külön előny, ha menedzseltél már weboldalt, vagy élő online hirdetési kampányokat
 • Szakirányú végzettség (marketing, közgáz,… stb.)
 • Ha megszereztél már néhány Google Ads (AdWords) vizsgát
 • Ha részt vettél korábban bármilyen PPC tanfolyamon
 • Ismered a SEO, webergonómia alapjait
 • Ha van egy kis fejlesztői vagy grafikusi vénád

A legnagyobb előny lehet számodra: ha aktívan beszélsz idegen nyelvet, vagy ha PPC kampányok kezelésében már van némi tapasztalatod.

Amire szükséges lesz ahhoz, hogy sikeres legyél ezen a területen, az a kimagasló kommunikációs készség, az analitikus gondolkodásmód és a precíz munkavégzés.

A képzés díja 180.000 Ft, amelyet teljes egészében visszatérítünk azoknak a kiválasztott jelentkezőknek, akikkel az oktatás után együtt fogunk dolgozni. Ezt a jelképes jelentkezési díjat azért tartjuk fontosnak, hogy olyan emberek jelentkezzenek hozzánk, akik valóban elhivatottak a tanulás, illetve a PPC szakma iránt. (A jelentkezési díj abban a tekintetben jelképes, hogy egy gyakorlati képzést kapsz az ország legjobbjaihoz tartozó és aktív szakembereitől, ráadásul hasonló oktatások árának a töredékéért. Természetesen a jelentkezési díjat csak azoknak kell befizetni, akiket kiválasztunk a képzésre, tehát önmagában a jelentkezés díjtalan.)

Az oktatás részletei:

Webergonómia

Megtanulod mitől és hogyan lesz hatékony egy weboldal a felhasználó szemszögéből illetve azt, hogyan tud nőni az értékesítés és a konverziók száma pusztán a webhely minőségének tuningolásától.

Analitika

Az alapvető mérési eszközöket és a hozzájuk tartozó praktikákat vesszük górcső alá. Minden marketingtevékenység alapja, hogy mérjük annak eredményeit, így később optimalizálni lehessen a kiadásokat. 

Keresőoptimalizálás

A modul áttekintése során végigvesszük azokat az alapvető tényezőket, amelyek befolyásolják a természetes találati lista sorrendjét. Bár alapvetően PPC-vel foglalkozunk, vannak olyan SEO elemek, amelyek fontosak a Google Ads hirdetések szempontjából is.

Google Ads

Kitérünk a keresési, a display, a shopping és a Youtube hirdetésekre is az oktatás során, plusz a konverziómérés részleteiben is elmélyedünk. Ez lesz a „legnagyobb” modul.

Facebook hirdetések

A Facebook hirdetések kezelése a második legfontosabb dolog az életünkben a Google Ads után. Némileg kevesebb lehetőség rejlik benne – érthetően – mint az Ads-ben, de megkerülhetetlen eszköz a PPC tekintetében. 

Riportálás és kommunikáció

Nem elég elérni a jó eredményeket, megfelelően tálalni is kell azt a megrendelő felé. Eddig tapasztalataink alapján a legsikeresebb riportálási és legjobb kommunikálási módszerekre is megtanítunk téged.

Egyéb információk:

A kiválasztott új csapattagoknak mindent biztosítunk a sikeres munkavégzéshez, többek közt menő eszközöket, hibrid munkavégzési (heti 2 nap home office) lehetőséget, csüngőfotellel és babzsákokkal teletűzdelt irodai környezetet, szakmai utazásokat, csapatépítőket és fejlődési lehetőséget.

Az oktatás hétköznap, hetente 2 alkalommal (kedd és csütörtök délután), napi 6 órában fog történni.  A képzés időpontja változhat a kiválasztott résztvevők igénye szerint, ezt az oktatás első napján egyeztetjük. A képzés helyszíne a PPC Média irodájában lesz.

Jelentkezési határidő: 2024. Január 12.

Az oktatást 2024. január 17-én kezdjük (előre láthatólag)

Amennyiben részese szeretnél lenni egy fiatal, pörgő csapatnak úgy kérjük, hogy a lenti form kitöltésével küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveled, amiben ejts pár szót (sort) az esetleges eddigi tapasztalataidról. Fontos, hogy írj néhány szót arról is, hogy miért vagy motivált ennek a szakmának az elsajátításában és milyen ambícióid vannak.

Ha jelentkezéseddel felkeltetted az érdeklődésünket, felvesszük a kapcsolatot veled és meghívunk hozzánk egy kávéra-csokira-teára-szörpre 😊 – egy kötetlen beszélgetésre.

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.