Remarketing

Ha igazán ütős eredményt szeretnélGoogle AdWords Partner

Megfelelő kreativitás mellett hihetetlen eredményeket érhetsz el alacsony befektetés mellett a remarketing használatával. Ez igaz minden típusára attól függetlenül, hogy AdWords, Facebook, vagy más szolgáltatató általi remarketingről beszélünk. A legjobb és legrészletesebb lehetőségeket talán az AdWords nyújtja, ahol igazán szegmentált célcsoportokat célozhatunk újra attól függően, hogy milyen üzleti célt szeretnél elérni.

1-2 példa arra, hogyan használjuk sikerrel:
 • Tökéletes megoldás árukapcsoláshoz (pl.: telefon után vegyél tokot is)
 • Régi látogatóid újracélzásához - hiszen ők jelentősen jobban konvertálnak
 • Akciók, kedvezmények, új termékek és szolgáltatások bevezetéséhez

A remarketing fajtái, amivel segíthetjük vállalkozásod fejlődését

Google Analytics remarketing
Általános Display megjelenés (kép + szöveg)

Mindennek az alapja a remarkeketing lista, amit URL alapján definiálunk. Ezért fontos a szép, beszédes URL szerkezet. Listát építhetünk az összes, vagy 1-1 aloldalad látogatóiról, vagy azokról, akik végrehajtottak egy konverziós célt.

Keresési remarketing
Remarketing a keresési hálózaton

A tapasztalat egyértelmű: lényegesen jobban konvertálnak azok a felhasználók, akik korábban már jártak a webhelyeden és utána újra keresnek a Google-ön. (Használatához AdWords remarketing címke szükséges.)

Youtube remarketing
Remarketing a Youtube-on

Rengeteg opció közöl válaszhatsz amikor remarketig célzást szeretnél használni a Youtube-on. Célozhatod pl.: azokat akik végignézték egy videódat, hirdetésedet, vagy akiket épp lájkolták azokat, de a lehetőségek száma itt is rengeteg.

Facebook Remaketing
Facebook remarketing

Természetesen már a Facebook is lehetőséget nyújt arra, hogy elérd hirdetéssel azokat a felhasználókat, akik a weboldaladon jártak. Ezesetben szintén külön kódrészletet kell integrálni a webhelyed forráskódjába.

Rólunk Mondták

...professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres!

Jól választottunk, mikor úgy döntöttünk, hogy a PPC Média-ra bíztuk az AdWords hirdetéseinket. Rövid idő alatt, rendkívül pontos és ugyanakkor korrekt válaszokat kaptunk minden kérdésünkre. Maga az ügymenet professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres lett! Nincs egyetlen egy olyan apró részlet sem, amire ne lett volna azonnali megoldás és segítség. Átláthatók végre számunkra is a Google Adwords optimalizálási folyamatok és összességében is kiváló az együttműködés."
Kékesi Edina - Marketingvezető, Opel Interat Kft.

...őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam.

"Lassan egy éve dolgozunk együtt a PPC Médiával, és őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam. Nálunk fontos elvárás, hogy minden marketingre költött forint mérhetően megtérüljön, és Attiláék csapata ebben a maximumot nyújtja.
- A magas szakmaiságon kívül hálás vagyok nektek a lelkiismeretességért és a folyamatos rendelkezésre állásért, mert ez az amit csak nagyon kevés cégnél találtam meg. Csak így tovább és köszönjük!"
Deák Ferenc István - CEO / Marketing Igazgató, Grantis

...majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége!

"Mikor átvették a PPC Média munkatársai az Adwords kampányunk kezelését első körben majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége! Ezt az összeget folyamatosan visszaforgatva sokkal több vásárlónk lett, mint korábban. Később, pár hónap múlva az állandó optimalizálásnak köszönhetően a költségeink tovább csökkentek, és így mára összesen 75% körüli megtakarítást értek el konverziós költségink terén, ami hatalmas segítség vállalkozásunknak, hiszen így jóval több vásárlónk lett, mint korábban!"
S.Henriett - Supykids Europe Kft.

7 érv, hogy miért dönts mellettünk:

 • Munkánkra 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben az első 30 napban nem vagy elégedett munkánkkal, akkor a havi kampánymenedzselési díjat visszatérítjük számodra.
 • Nem kell fix idejű szerződést aláírnod, így nem vállalsz semmiféle kockázatot.
 • Egyszerre két minősített szakértő foglalkozik a kampányaiddal, akik rendelkezésedre állnak akár telefonon is. AdWords szakértőink meglévő vizsgáit és Google akkreditációnkat ide kattintva ellenőrizheted.
 • Kiemelt AdWords ügynökség révén alkalmazhatjuk a Google AdWords Béta eszközöket, ami jelentős versenyelőnyt biztosít számodra a konkurenciáiddal szemben.
 • 10 év szakmai tapasztalatunk és Google kapcsolataink lévén minden feladatra megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.
 • A díjazásunk kiszámítható és konstrukciója alapján valóban motiváltak vagyunk. Továbbá a szerződésünk nem tartalmaz extra - rejtett költségeket!
 • Nálunk nincs kampány-felállítási díj, ha bennünket bízol meg a menedzseléssel legalább 6 hónapig. Azaz megkímélünk a kezdeti 100.000 Ft - 200.000 Ft-os költségtől.

Kérj ajánlatot, ha:

 • 1 munkanapon belül kezedben szeretnéd látni árajánlatunkat.
 • Elszánt vagy vállalkozásod fejlesztésében, és ehhez a szükséges erőforrások is rendelkezésere állnak.
 • Szeretnél velünk ingyen konzultálni a lehetőségeidről, illetve a javasolt megoldásokról. (Az első konzultáció minden kötelezettségtől és anyagiaktól mentes, amennyiben ez a mi irodánkban történik!)
 • Szeretnéd hatékonyan elkölteni Performancia-marketing vagy Branding célú büdzsédet. (Performancia esetében minimum havi 150.000 Ft, Branding esetében minimum havi 300.000 Ft feletti összegben érdemes gondolkodni havonta.)
 • Azt szeretnéd, hogy egy olyan ügynökség kezelje hirdetéseidet, ahol évente több 100mFt értékben kezelnek aktívan AdWords kampányokat. Az így szerzett tapasztalatot és tudást nálad is kamatoztatni tudjuk, amennyiben mellettünk döntesz.

Most kérj ajánlatot kampánykezelésre