Google Ads (AdWords) kampánykezelés

Fő tevékenységünk az AdWords kampányok építése és optimalizálása, valamint a meghirdetett webhely hatékonyságának növelése.

Google AdWords kampánykezelési szolgáltatásunk részletei:

Személyes induló konzultáció
A konzultáció során felmérjük igényeidet, definiáljuk a terméked vagy szolgáltatásod pontos célcsoportját. Átbeszéljük a potenciális versenyelőnyöket, valamint meghatározzuk közösen az üzleti és konverziós célokat.
AdWords fiók létrehozása és beállítása
Megnyitjuk AdWords fiókodat, az összes alapbeállítást elvégezzük, majd feltöltjük kuponodat 30.000 Ft értékben. Kiosztjuk a jogosultságokat, így Te is bármikor hozzáférhetsz fiókodhoz, és láthatod az eredményeket.
Folyamatos önálló kampányoptimalizálás
A kampányok teljesítményét folyamatosan felügyeljük, konverzióra illetve ROI-ra optimalizálunk. A különböző hirdetésszövegeket és/vagy kreatívokat teszteljük, majd elegendő statisztikai adat birtokában ezeket is optimalizáljuk.
Webhely átfogó elemzése
A weboldalad teljes átvizsgálását elvégezzük technikai és webergonómiai szempontból. Készítünk egy részletes checklist-et a feltárt problémákról és a megoldási javaslatokról. Ellenőrizzük a Google eszközök (Analytics, Webmester, Tag manager) meglétét, illetve segítünk a kódok integrálásában szükség esetén.
Kampányterv kidolgozása és megvalósítása
A kitűzött üzleti célokhoz megtervezzük az AdWords fiókod egész struktúráját. Ekkor foglalkozunk részleteiben a Keresési, a Display és Remarketing kampányokkal, sőt, ha céljaid megkívánják, elkészítjük AdWords béta kampányaidat is.
Havi riportálás és konzultáció
Minden hónapban írásos jelentést – vezetői összefoglalót készítünk az előző hónap eredményeiről, így nyomon követheted a kampányok teljesítményét, a fontosabb mutatókat és a konkurenciaharcot. Sőt havi 1 órás konzultáció alkalmával átbeszéljük az elért eredményeket és a következő havi célokat.

Ügyfeleink mondták:

...professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres!

Jól választottunk, mikor úgy döntöttünk, hogy a PPC Média-ra bíztuk az AdWords hirdetéseinket. Rövid idő alatt, rendkívül pontos és ugyanakkor korrekt válaszokat kaptunk minden kérdésünkre. Maga az ügymenet professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres lett! Nincs egyetlen egy olyan apró részlet sem, amire ne lett volna azonnali megoldás és segítség. Átláthatók végre számunkra is a Google Adwords optimalizálási folyamatok és összességében is kiváló az együttműködés."
Kékesi Edina - Marketingvezető, Opel Interat Kft.

...őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam.

"Lassan egy éve dolgozunk együtt a PPC Médiával, és őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam. Nálunk fontos elvárás, hogy minden marketingre költött forint mérhetően megtérüljön, és Attiláék csapata ebben a maximumot nyújtja.
- A magas szakmaiságon kívül hálás vagyok nektek a lelkiismeretességért és a folyamatos rendelkezésre állásért, mert ez az amit csak nagyon kevés cégnél találtam meg. Csak így tovább és köszönjük!"
Deák Ferenc István - CEO / Marketing Igazgató, Grantis

...majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége!

"Mikor átvették a PPC Média munkatársai az Adwords kampányunk kezelését első körben majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége! Ezt az összeget folyamatosan visszaforgatva sokkal több vásárlónk lett, mint korábban. Később, pár hónap múlva az állandó optimalizálásnak köszönhetően a költségeink tovább csökkentek, és így mára összesen 75% körüli megtakarítást értek el konverziós költségink terén, ami hatalmas segítség vállalkozásunknak, hiszen így jóval több vásárlónk lett, mint korábban!"
S.Henriett - Supykids Europe Kft.

Ha több értékelést szeretnél olvasni ügynökségünkről, akkor KATTINTS IDE!

Életképek

A Google európai központjában

A Google európai központjában

Ügyefeleinkkel Dublin felé

Díjátadón a Googlenél

Néha oktatunk

Oktatás közben

Amikor már túl sok a kockulás

CEE Agency day 2016, Athen

Ami miatt minket választanak

R

Az együttműködés során foglalkozunk a weboldalad hatékonyságának, konverziós arányának növelésével is, így valamennyi marketingtevékenységed jobban megtérül majd!

R

Nem kell fix idejű szerződést aláírnod, így nem vállalsz semmiféle kockázatot.

R

Kiemelt AdWords ügynökség révén alkalmazhatjuk a Google AdWords Béta eszközöket, ami jelentős versenyelőnyt biztosít számodra a konkurenciáiddal szemben.

R

12 év szakmai tapasztalatunk és Google kapcsolataink lévén minden feladatra megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.

R

Kevés ügyféllel dolgozunk egyszerre, hogy minőségi munkát végezhessünk és minden ügyfelünk kampányát a legnagyobb odafigyeléssel menedzselhessünk.

R

A díjazásunk kiszámítható és konstrukciója alapján valóban motiváltak vagyunk. Továbbá a szerződésünk nem tartalmaz extra - rejtett költségeket!

R

Tőlünk visszakapod a kampányfelállítási díjat, ha legalább 6 hónapig együtt dolgozunk!

Kérj ajánlatot kampánykezelésre

  • Az általunk kezelt havi min. hirdetési költés 200.000 Ft/platform (AdWords, Facebook stb.)
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.