Google AdWords kampánykezelés

Évente akár a 10.000 főt is meghaladhatja Google AdWords Partner

azoknak a száma, akik a Google-ben a Te weboldalad helyett a versenytársaidét találják meg. Szolgáltatásainkkal belőlük ezentúl ők a Te ügyfeleid lesznek.
Mostanra valószínűleg Te is tudod, hogy a Google AdWords rendszere a világ egyik leghatékonyabb marketingeszköze. Mi ennek használatában vagyunk a legjobbak, 10 éves tapasztalattal. Használd ki Te is a Google Keresési és Display hálózatában vagy a Youtube-ban rejlő igazi lehetőséget, most, velünk!

Ha kiadod AdWords fiókod kezelését:
 • Időt és energiát spórolsz magadnak vagy vállalkozásodnak.
 • Többszörösen hatékonyabbá teszed elköltött AdWords büdzsédet.
 • Olyan segítséget kapsz, ami folytonossá teszi vállalkozásod fejlődését.

Google AdWords kampánykezelési szolgáltatásunk részletei:

AdWords konzultáció a PPC Media-nál
Személyes induló konzultáció

A konzultáció során felmérjük igényeidet, definiáljuk a terméked vagy szolgáltatásod pontos célcsoportját. Átbeszéljük a potenciális versenyelőnyöket, valamint meghatározzuk közösen az üzleti és konverziós célokat.

Webhely átfogó elemzése
Webhely átfogó elemzése

A weboldalad teljes átvizsgálását elvégezzük technikai és webergonómiai szempontból. Készítünk egy részletes checklist-et a feltárt problémákról és a megoldási javaslatokról. Ellenőrizzük a Google eszközök (Analytics, Webmester, Tag manager) meglétét, illetve segítünk a kódok integrálásában szükség esetén.

Google AdWords fiók létrehozása
AdWords fiók létrehozása és beállítása

Megnyitjuk AdWords fiókodat, az összes alapbeállítást elvégezzük, majd feltöltjük kuponodat 30.000 Ft értékben. Kiosztjuk a jogosultságokat, így Te is bármikor hozzáférhetsz fiókodhoz, és láthatod az eredményeket.

Google AdWords kampányterv kidolgozása
Kampányterv kidolgozása és megvalósítása

A kitűzött üzleti célokhoz megtervezzük az AdWords fiókod egész struktúráját. Ekkor foglalkozunk részleteiben a Keresési, a Display és Remarketing kampányokkal, sőt, ha céljaid megkívánják, elkészítjük Youtube kampányodat is.

Google AdWords kampányoptimalizálás
Folyamatos önálló kampányoptimalizálás

A kampányok teljesítményét folyamatosan felügyeljük, konverzióra illetve ROI-ra optimalizálunk. A különböző hirdetésszövegeket és/vagy kreatívokat teszteljük, majd elegendő statisztikai adat birtokában ezeket is optimalizáljuk.

Havi Google AdWords kampányjelentés
Havi riportálás és konzultáció

Minden hónapban írásos jelentést – vezetői összefoglalót készítünk az előző hónap eredményeiről, így nyomon követheted a kampányok teljesítményét, a fontosabb mutatókat és a konkurenciaharcot. Sőt havi 1 órás konzultáció alkalmával átbeszéljük az elért eredményeket és a következő havi célokat.

Rólunk Mondták

...professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres!

Jól választottunk, mikor úgy döntöttünk, hogy a PPC Média-ra bíztuk az AdWords hirdetéseinket. Rövid idő alatt, rendkívül pontos és ugyanakkor korrekt válaszokat kaptunk minden kérdésünkre. Maga az ügymenet professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres lett! Nincs egyetlen egy olyan apró részlet sem, amire ne lett volna azonnali megoldás és segítség. Átláthatók végre számunkra is a Google Adwords optimalizálási folyamatok és összességében is kiváló az együttműködés."
Kékesi Edina - Marketingvezető, Opel Interat Kft.

...őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam.

"Lassan egy éve dolgozunk együtt a PPC Médiával, és őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam. Nálunk fontos elvárás, hogy minden marketingre költött forint mérhetően megtérüljön, és Attiláék csapata ebben a maximumot nyújtja.
- A magas szakmaiságon kívül hálás vagyok nektek a lelkiismeretességért és a folyamatos rendelkezésre állásért, mert ez az amit csak nagyon kevés cégnél találtam meg. Csak így tovább és köszönjük!"
Deák Ferenc István - CEO / Marketing Igazgató, Grantis

...majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége!

"Mikor átvették a PPC Média munkatársai az Adwords kampányunk kezelését első körben majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége! Ezt az összeget folyamatosan visszaforgatva sokkal több vásárlónk lett, mint korábban. Később, pár hónap múlva az állandó optimalizálásnak köszönhetően a költségeink tovább csökkentek, és így mára összesen 75% körüli megtakarítást értek el konverziós költségink terén, ami hatalmas segítség vállalkozásunknak, hiszen így jóval több vásárlónk lett, mint korábban!"
S.Henriett - Supykids Europe Kft.

Legfrissebb esettanulmányunk

Konverziónövelés a költségek csökkentése mellett AdWords Béta használatával

Olvasd el, hogyan érünk el sikereket ügyfeleink AdWords fiókjaiban az AdWords béta fejlesztései segítségével!

Elolvasom a tanulmányt

7 érv, hogy miért dönts mellettünk:

 • Munkánkra 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben az első 30 napban nem vagy elégedett munkánkkal, akkor a havi kampánymenedzselési díjat visszatérítjük számodra.
 • Nem kell fix idejű szerződést aláírnod, így nem vállalsz semmiféle kockázatot.
 • Egyszerre két minősített szakértő foglalkozik a kampányaiddal, akik rendelkezésedre állnak akár telefonon is. AdWords szakértőink meglévő vizsgáit és Google akkreditációnkat ide kattintva ellenőrizheted.
 • Kiemelt AdWords ügynökség révén alkalmazhatjuk a Google AdWords Béta eszközöket, ami jelentős versenyelőnyt biztosít számodra a konkurenciáiddal szemben.
 • 10 év szakmai tapasztalatunk és Google kapcsolataink lévén minden feladatra megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.
 • A díjazásunk kiszámítható és konstrukciója alapján valóban motiváltak vagyunk. Továbbá a szerződésünk nem tartalmaz extra - rejtett költségeket!
 • Nálunk nincs kampány-felállítási díj, ha bennünket bízol meg a menedzseléssel legalább 6 hónapig. Azaz megkímélünk a kezdeti 100.000 Ft - 200.000 Ft-os költségtől.

Kérj ajánlatot, ha:

 • 1 munkanapon belül kezedben szeretnéd látni árajánlatunkat.
 • Elszánt vagy vállalkozásod fejlesztésében, és ehhez a szükséges erőforrások is rendelkezésere állnak.
 • Szeretnél velünk ingyen konzultálni a lehetőségeidről, illetve a javasolt megoldásokról. (Az első konzultáció minden kötelezettségtől és anyagiaktól mentes, amennyiben ez a mi irodánkban történik!)
 • Szeretnéd hatékonyan elkölteni Performancia-marketing vagy Branding célú büdzsédet. (Performancia esetében minimum havi 200.000 Ft, Branding esetében minimum havi 300.000 Ft feletti összegben érdemes gondolkodni havonta.)
 • Azt szeretnéd, hogy egy olyan ügynökség kezelje hirdetéseidet, ahol évente több 100mFt értékben kezelnek aktívan AdWords kampányokat. Az így szerzett tapasztalatot és tudást nálad is kamatoztatni tudjuk, amennyiben mellettünk döntesz.

Most kérj ajánlatot AdWords kampánykezelésre