Google AdWords kampánykezelés

Ha több ügyfelet szeretnél az AdWords segítségével Google AdWords Partner

egyre nagyobb megtérülés mellett, akkor számodra mi ideális partnerek vagyunk. Fő tevékenységünk a komolyabb AdWords kampányok építése és optimalizálása, valamint a meghirdetett webhely hatékonyságának növelése. Premier Google AdWords Partnerek vagyunk 5 vállalati szakvizsgával (Search, Display, YouTube, Mobil, Shopping), és ilyen ügynökségből csupán kettő van Magyarországon. Akkor válassz minket, ha az együttműködés során a kampányok megtérülését tartod a legfontosabbnak és ha úgy gondolod, hogy a szükséges erőforrások rendelkezésedre állnak ahhoz, hogy igazán sikeres kampányokat és weboldalt hozzunk létre együtt.

Ha kiadod AdWords fiókod kezelését:
 • Időt és energiát spórolsz magadnak vagy vállalkozásodnak
 • Többszörösen hatékonyabbá teszed elköltött AdWords büdzsédet
 • Olyan segítséget kapsz, ami folytonossá teszi vállalkozásod fejlődését

Google AdWords kampánykezelési szolgáltatásunk részletei:

AdWords konzultáció a PPC Media-nál
Személyes induló konzultáció

A konzultáció során felmérjük igényeidet, definiáljuk a terméked vagy szolgáltatásod pontos célcsoportját. Átbeszéljük a potenciális versenyelőnyöket, valamint meghatározzuk közösen az üzleti és konverziós célokat.

Webhely átfogó elemzése
Webhely átfogó elemzése

A weboldalad teljes átvizsgálását elvégezzük technikai és webergonómiai szempontból. Készítünk egy részletes checklist-et a feltárt problémákról és a megoldási javaslatokról. Ellenőrizzük a Google eszközök (Analytics, Webmester, Tag manager) meglétét, illetve segítünk a kódok integrálásában szükség esetén.

Google AdWords fiók létrehozása
AdWords fiók létrehozása és beállítása

Megnyitjuk AdWords fiókodat, az összes alapbeállítást elvégezzük, majd feltöltjük kuponodat 30.000 Ft értékben. Kiosztjuk a jogosultságokat, így Te is bármikor hozzáférhetsz fiókodhoz, és láthatod az eredményeket.

Google AdWords kampányterv kidolgozása
Kampányterv kidolgozása és megvalósítása

A kitűzött üzleti célokhoz megtervezzük az AdWords fiókod egész struktúráját. Ekkor foglalkozunk részleteiben a Keresési, a Display és Remarketing kampányokkal, sőt, ha céljaid megkívánják, elkészítjük AdWords béta kampányaidat is.

Google AdWords kampányoptimalizálás
Folyamatos önálló kampányoptimalizálás

A kampányok teljesítményét folyamatosan felügyeljük, konverzióra illetve ROI-ra optimalizálunk. A különböző hirdetésszövegeket és/vagy kreatívokat teszteljük, majd elegendő statisztikai adat birtokában ezeket is optimalizáljuk.

Havi Google AdWords kampányjelentés
Havi riportálás és konzultáció

Minden hónapban írásos jelentést – vezetői összefoglalót készítünk az előző hónap eredményeiről, így nyomon követheted a kampányok teljesítményét, a fontosabb mutatókat és a konkurenciaharcot. Sőt havi 1 órás konzultáció alkalmával átbeszéljük az elért eredményeket és a következő havi célokat.

Rólunk Mondták

Ha több értékelést szeretnél olvasni ügynökségünkről, kattints ide!

...professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres!

Jól választottunk, mikor úgy döntöttünk, hogy a PPC Média-ra bíztuk az AdWords hirdetéseinket. Rövid idő alatt, rendkívül pontos és ugyanakkor korrekt válaszokat kaptunk minden kérdésünkre. Maga az ügymenet professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres lett! Nincs egyetlen egy olyan apró részlet sem, amire ne lett volna azonnali megoldás és segítség. Átláthatók végre számunkra is a Google Adwords optimalizálási folyamatok és összességében is kiváló az együttműködés."
Kékesi Edina - Marketingvezető, Opel Interat Kft.

...őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam.

"Lassan egy éve dolgozunk együtt a PPC Médiával, és őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam. Nálunk fontos elvárás, hogy minden marketingre költött forint mérhetően megtérüljön, és Attiláék csapata ebben a maximumot nyújtja.
- A magas szakmaiságon kívül hálás vagyok nektek a lelkiismeretességért és a folyamatos rendelkezésre állásért, mert ez az amit csak nagyon kevés cégnél találtam meg. Csak így tovább és köszönjük!"
Deák Ferenc István - CEO / Marketing Igazgató, Grantis

...majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége!

"Mikor átvették a PPC Média munkatársai az Adwords kampányunk kezelését első körben majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége! Ezt az összeget folyamatosan visszaforgatva sokkal több vásárlónk lett, mint korábban. Később, pár hónap múlva az állandó optimalizálásnak köszönhetően a költségeink tovább csökkentek, és így mára összesen 75% körüli megtakarítást értek el konverziós költségink terén, ami hatalmas segítség vállalkozásunknak, hiszen így jóval több vásárlónk lett, mint korábban!"
S.Henriett - Supykids Europe Kft.

Röviden az ügynökségről:

A PPC Media egy nemzetközi, AdWords kampánykezelésre specializálódott Premier Google Parner ügynökség, amely főleg Performancia (konverzió fókuszú) és Branding hirdetéskezelési szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. Jelenleg évente közel 1 milliárd forint hirdetési büdzsét kezelünk sikerrel. Célunk, hogy növeljük partnerünk weboldalának és AdWords fiókjának hatékonyságát, ezáltal kimagasló eredményeket és megtérülés érjünk el az együttműködésünk alatt.

Google Dublin A Google európai központjában
PPC Média ReadyToRock Winner 2016 Díjátadón a Googlenél
Attila éppen tréningel Oktatás közben
Közép-kelet európai Ügynökségi nap - 2016, Athén CEE Agency day 2016, Athen

7 érv, hogy miért dönts mellettünk:

 • Az együttműködés során foglalkozunk a weboldalad hatékonyságának, konverziós arányának növelésével is, így valamennyi marketingtevékenységed jobban megtérül majd!
 • Nem kell fix idejű szerződést aláírnod, így nem vállalsz semmiféle kockázatot.
 • Egyszerre két minősített szakértő foglalkozik a kampányaiddal, akik rendelkezésedre állnak telefonon is. AdWords szakértőink meglévő vizsgáit és Google akkreditációnkat ide kattintva ellenőrizheted.
 • Kiemelt AdWords ügynökség révén alkalmazhatjuk a Google AdWords Béta eszközöket, ami jelentős versenyelőnyt biztosít számodra a konkurenciáiddal szemben.
 • 11 év szakmai tapasztalatunk és Google kapcsolataink lévén minden feladatra megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.
 • A díjazásunk kiszámítható és konstrukciója alapján valóban motiváltak vagyunk. Továbbá a szerződésünk nem tartalmaz extra - rejtett költségeket!
 • Tőlünk visszakapod a kampányfelállítási díjat, ha legalább 6 hónapig együtt dolgozunk!

Kérj ajánlatot, ha:

 • 1 munkanapon belül kezedben szeretnéd látni árajánlatunkat.
 • Elszánt vagy vállalkozásod fejlesztésében, és ehhez a szükséges erőforrások is rendelkezésere állnak.
 • Szeretnél velünk ingyen konzultálni a lehetőségeidről, illetve a javasolt megoldásokról. (Az első konzultáció minden kötelezettségtől és anyagiaktól mentes, amennyiben ez a mi irodánkban történik!)
 • Szeretnéd hatékonyan elkölteni Performancia-marketing vagy Branding célú büdzsédet. (Performancia esetében minimum havi 200.000 Ft, Branding esetében minimum havi 300.000 Ft feletti összegben érdemes gondolkodni havonta a magyar piacon.)
 • Azt szeretnéd, hogy egy olyan ügynökség kezelje hirdetéseidet, ahol évente közel 1 milliárd forint hirdetési büdzsét kezelnek. Az így szerzett tapasztalatot és tudást nálad is kamatoztatni tudjuk, amennyiben mellettünk döntesz.

Most kérj ajánlatot AdWords kampánykezelésre