Facebook hirdetések

Igen, kezelünk Facebook kampányokat is :) Google AdWords Partner

Sok megkeresés érkezett az korábban hozzánk, hogy a Google AdWords kampánykezelésen túl ássuk bele magunkat a Facebook hirdetések kezelésébe is. Ennek eleget tettünk és mára gőzerővel menedzseljük ügyfeleink Facebook kampányait is. Jó látni, hogy a közösségi fronton is tökéletesen megtérülő kampányokat tudunk létrehozni, csupán hozzáértés kell, no meg a Power Editor, ami a spéci beállításokban segít. Mára nélkülözhetetlenné vált a konverziómérés és a remarketing funkció is, ami a profi kampányok alapját képezik.

Hirdess Te is a Facebook-on, ha
 • Célközönséged demográfiailag jól meghatározható
 • Használni szeretnéd a remarketing, vagy a retargeting funkciókat
 • Olyan felhasználókat akarsz megcélozni, akik már lájkoltak a tiédhez hasonló oldalakat

Néhány Facebook hirdetési lehetőség

Facebook konverziómérés
Konverziómérés

Ma már lehetséges nem csak az AdWordsben, hanem a Facebook-on is mérni a konverziókat, így pontosan tudhatod, mennyi hozzáadott értéke van ennek a csatornának vállalkozásod fejlődésben.

Facebook remarketing
Remarketing

Hirdetéseiddel utólérheted a Facebook-on is a azokat a felhasználókat, akik korábban már jártak a weboldaladon. Így állandóan potenciális ügyfeleid szeme előtt lehetsz, hogy kihasználd a remarketingben rejlő lehetőséget. Csupán némi kreativitás kell :)

Facebook retargeting
Retargeting

Létrehozhatsz az ügyfeleid email címei, telefonszámai, vagy egyéb azonosírtásra alkalmas adatai alapján célcsoportot, amire hirdetést indíthatsz. Ezt a lehetőséget nem sok más hirdetési rendszer tudja űberelni!

Facebook mobil hirdetés
Mobil hirdetés

Számtalanszor tapasztaljuk, hogy bizonyos hirdetések jobban teljesítenek mobilon, mint hagyomás asztali számítógépen, vagy notebook-on. Persze nem árt tesztelni, mielőtt padlógázon elindítanánk a kampányokat.

Rólunk Mondták

...professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres!

Jól választottunk, mikor úgy döntöttünk, hogy a PPC Média-ra bíztuk a hirdetéseinket. Rövid idő alatt, rendkívül pontos és ugyanakkor korrekt válaszokat kaptunk minden kérdésünkre. Maga az ügymenet professzionális, maximálisan gördülékeny és a megtérülés majdnem négyszeres lett! Nincs egyetlen egy olyan apró részlet sem, amire ne lett volna azonnali megoldás és segítség. Átláthatók végre számunkra is az optimalizálási folyamatok és összességében is kiváló az együttműködés."
Kékesi Edina - Marketingvezető, Opel Interat Kft.

...őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam.

"Lassan egy éve dolgozunk együtt a PPC Médiával, és őszintén mondom, hogy az egyik legjobb üzleti döntés volt, amit valaha meghoztam. Nálunk fontos elvárás, hogy minden marketingre költött forint mérhetően megtérüljön, és Attiláék csapata ebben a maximumot nyújtja.
- A magas szakmaiságon kívül hálás vagyok nektek a lelkiismeretességért és a folyamatos rendelkezésre állásért, mert ez az amit csak nagyon kevés cégnél találtam meg. Csak így tovább és köszönjük!"
Deák Ferenc István - CEO / Marketing Igazgató, Grantis

...majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége!

"Mikor átvették a PPC Média munkatársai az Adwords kampányunk kezelését első körben majdnem 50%-al csökkent a Google AdWords hirdetésünk költsége! Ezt az összeget folyamatosan visszaforgatva sokkal több vásárlónk lett, mint korábban. Később, pár hónap múlva az állandó optimalizálásnak köszönhetően a költségeink tovább csökkentek, és így mára összesen 75% körüli megtakarítást értek el konverziós költségink terén, ami hatalmas segítség vállalkozásunknak, hiszen így jóval több vásárlónk lett, mint korábban!"
S.Henriett - Supykids Europe Kft.

Miért hirdess a facebook-on?

 • A legnagyobb közössé oldal a világon, szinte mindenkit elérhetsz
 • Tökéletesen célozhatod a célközönséget, akár demográfia alapján, akár érdeklődés alapján
 • Hirdethetsz olyan felhasználóknak, akik korábban jártak a weboldalodon (Remarketing)
 • Célozhatsz azokra a potenciális ügyfelekre is, akiknek csak az email címét, vagy a telefonszámát tudod (Retargeting)
 • A Magyar lakosságnak is fele megcélozható, hiszen használja rendszeresen a Facebook-ot, de persze itt a határok nem számítanak
 • Lehetőség van arra, hogy akár Update Norbi közösségére is ráhírdess :) - viccet félre téve, akár konkurensed követőire is hirdethetsz, ami elég profi megoldás

7 érv, hogy miért dönts mellettünk:

 • Munkánkra 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben az első 30 napban nem vagy elégedett munkánkkal, akkor a havi kampánymenedzselési díjat visszatérítjük számodra.
 • Nem kell fix idejű szerződést aláírnod, így nem vállalsz semmiféle kockázatot.
 • Egyszerre két minősített szakértő foglalkozik a kampányaiddal, akik rendelkezésedre állnak akár telefonon is. AdWords szakértőink meglévő vizsgáit és Google akkreditációnkat ide kattintva ellenőrizheted.
 • Kiemelt AdWords ügynökség révén alkalmazhatjuk a Google AdWords Béta eszközöket, ami jelentős versenyelőnyt biztosít számodra a konkurenciáiddal szemben.
 • 10 év szakmai tapasztalatunk és Google kapcsolataink lévén minden feladatra megtaláljuk a leghatékonyabb megoldást.
 • A díjazásunk kiszámítható és konstrukciója alapján valóban motiváltak vagyunk. Továbbá a szerződésünk nem tartalmaz extra - rejtett költségeket!
 • Nálunk nincs kampány-felállítási díj, ha bennünket bízol meg a menedzseléssel legalább 6 hónapig. Azaz megkímélünk a kezdeti 100.000 Ft - 200.000 Ft-os költségtől.

Most kérj ajánlatot Facebook hirdetéskezelésre