AdWords ügynökségünk szakértői csapata

Somlóvári Attila

Somlóvári Attila

CEO, alapító

Minősítések: Search, Display, YouTube, Mobil, Shopping

Török Fanni

Török Fanni

Ügyvezető, PPC szakértő

Minősítések: Search, Display, YouTube, Mobil, Analytics, Shopping, Mobilwebhelyek

Somlóvári Réka

Somlóvári Réka

PPC szakértő

Minősítések: Search, Display, YouTube, Mobil, Shopping, Mobilwebhelyek, Digitális értékesítés

Fodor Zsuzsanna

Fodor Zsuzsanna

PPC szakértő

Minősítések: Search, Display, YouTube, Mobil

Akli Eszter

Akli Eszter

PPC szakértő

Minősítések: Search, Display, YouTube, Mobil, Analytics

Akli Eszter

Jurkiewicz Ferenc

Programozó

Weboldal és applikáció fejlesztés, AdWords API

Miért szeretnek a cégek velünk dolgozni?

Azért, mert mi mérhető eredményeket produkálunk.

 

Z

Mert ügyfélszerzésre az AdWords az egyik legalkalmasabb eszköz, mi pedig ennek a kezelésében vagyunk tapasztalt szakértők.

 

w

Mert a laikusok számára is érthetően beszélünk az AdWordsről, az internetes vevőszerzésről, így az ügyfelek is tanulnak tőlünk.

 

Mert 2006 óta vagyunk jelen a piacon, azaz majdnem egy időben születtünk magával az AdWords-szel és mára kiemelt ügynökséggé váltunk.

 

Mert csapatunkat olyan kreatív fiatal szakemberek alkotják, akik imádják a munkájukat és folyamatosan fejlesztik magukat.

 

Mert olyan cégekkel vagyunk kapcsolatban (Google, OMA), amelyek tudását a Veled folytatott munka során is kamatoztatjuk.

 

Néhány partnerünk

                       

Ügynökségi életképek

Kiállítóként konferencián

Kiállítóként konferencián

Ügyefeleinkkel Dublin felé

Ügyefeleinkkel Dublin felé

A Google európai központjában

A Google európai központjában

Amikor már túl sok a kockulás

Amikor már túl sok a kockulás

Néha oktatunk

Néha oktatunk

Sokszor utazunk

Sokszor utazunk

Főzni is tanulunk

Főzni is tanulunk

De csapolni már tudunk! :)

De csapolni már tudunk! :)

Az összes létező Google minősítéssel rendelkezünk

AdWords kampánykezelés

Hirdetés a Keresési Hálózaton

Ez a tanúsítvány a keresési hirdetések terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve az AdWords keresési kampányok létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának bevált módszereit.

AdWords kampánykezelés

Hirdetés a Display hálózaton

Ez a tanúsítvány a vizuális hirdetések terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve az AdWords vizuális kampányok létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának bevált módszereit.

AdWords kampánykezelés

Videohirdetések

Ez a tanúsítvány a vizuális hirdetések terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve a YouTube kampányok létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának bevált módszereit.

AdWords kampánykezelés

Google Analytics EK

Ez a tanúsítvány a digitális elemzés és a Google Analytics terén szerzett alapvető jártasságot bizonyítja, beleértve a mérés és a megvalósítás megtervezését, és a Google Analytics beállítását és adminisztrációját.

AdWords kampánykezelés

Mobilhirdetés

Ez a minősítés a mobilhirdetés terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve egyebek mellett a hirdetésformátumokkal, az ajánlattétellel, a célzással, illetve a kampányok teljesítményének mérésével és optimalizálásával kapcsolatos ismereteket.

AdWords kampánykezelés

Shopping

Ez a tanúsítvány bizonyítja a hirdetési jártasságot a Google Shopping rendszerben, beleértve a Kereskedői Központ-fiók és a termék-adatcsatorna létrehozását, valamint az AdWords Shopping-kampányok létrehozását és kezelését.

AdWords kampánykezelés

Mobilwebhelyek

Ez a tanúsítvány a mobilwebhelyek terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve a mobilwebhelyek létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának bevált módszereit.

AdWords kampánykezelés

Digitális értékesítés

Ez a minősítés az online hirdetés és az értékesítési készségek terén szerzett alapszintű jártasságot bizonyítja.

Amit még tudni lehet ügynökségünkről

A PPC Media egy nemzetközi Google AdWords kampánykezelésre specializálódott online marketing ügynökség, amely főleg Performancia és Branding hirdetéskezelési szolgáltatást nyújt partnerei számára. Jelenleg évente 1 milliárd Forint hirdetési büdzsé sikeres elköltésében vagyunk segítségére partnereinknek. Hitvallásunk, hogy a KKV szektor online megjelenését elősegítsük azáltal, hogy ügyfeleink hirdetéseinek és weboldalainak minőségét feljavítva a felhasználóknak kimagasló webélményt biztosítsunk.

Jelenlegi formájában akkreditált Google AdWords ügynökségként végezzük tevékenységünket, valamint az Online Marketing Akadémia, a Google Magyarország és számos “hagyományos” marketing ügynökség partnereként nyújtjuk internetes szolgáltatásainkat.

Fő tevékenységünk közé tartozik a Google AdWords kampányok optimalizálása és kezelése teljes körűen, úgy mint: KeresésiDisplayYoutube és Remarketing kampányok, valamint AdWords bétákkal is foglalkozunk, ami versenyelőnyt jelent ügyfeleink számára. Ezen a vonalon nap-mint nap kimagasló sikereket érünk el és a legtöbb tapasztalatunk, referenciánk is innen adódik.

A különböző Google rendszerek, mint például Google Analytics, Webmestereszközök, Tag manager… kezelésén túl vállaljuk a meghirdetett webhelyek (landing oldalak) minőségének javítását (webergonómia), kész weboldalak auditálását, Facebook és egyéb PPC hirdetések kezelését, valamint partnerünkön keresztül web és mobil applikációk fejlesztését, és a fejlesztések marketing irányú, értékesítést serkentő támogatását is.

A segítségünkkel honlapod és internetes hirdetéseid minden korábbi várakozásod meghaladják majd. Ha bennünket bízol meg, akkor céljaid elérése érdekében minden ötletünket, kreativitásunkat és persze tudásunkat csatarendbe állítunk!