A PPC Média szakértői csapata

Somlóvári Attila Somlóvári Attila

Ügyvezető, AdWords szakértő

Minősítések: Search, Mobil, Youtube, Display, Shopping, Youtube

Török Fanni Török Fanni

Ügyvezető, PPC szakértő

Minősítések: Search, Mobil, Youtube, Display, Analytics, Shopping, Mobile Sites

Illés-Tóth Viktória Illés-Tóth Viktória

AdWords szakértő

Minősítések: Search, Mobil, Shopping, Display, Youtube, Analytics

Fodor Zsuzsanna Fodor Zsuzsanna

AdWords szakértő

Minősítések: Search, Display, Mobil

Nagysolymosi Petra Nagysolymosi Petra

AdWords kampánymenedzser

Minősítések: Search, Analytics

Akli Eszter Akli Eszter

AdWords szakértő

Minősítések: Search, Display, Mobil, YouTube, Shopping, Analytics

Miért szeretnek a cégek velünk dolgozni?

Azért, mert mi mérhető eredményeket produkálunk.

Mert ügyfélszerzésre az AdWords az egyik legalkalmasabb eszköz, mi pedig ennek a kezelésében vagyunk tapasztalt szakértők.
Mert a laikusok számára is érthetően beszélünk az AdWordsről, az internetes vevőszerzésről, így az ügyfelek is tanulnak tőlünk.
Mert 2006 óta vagyunk jelen a piacon, azaz majdnem egy időben születtünk magával az AdWords-szel és mára kiemelt ügynökséggé váltunk.
Mert csapatunkat olyan kreatív fiatal szakemberek alkotják, akik imádják a munkájukat és folyamatosan fejlesztik magukat.
Mert olyan cégekkel vagyunk kapcsolatban (Google, OMA), amelyek tudását a Veled folytatott munka során is kamatoztatjuk.

Néhány partnerünk

Ügynökségi életképek

PPC Média a Nagyker konferencián Kiállítóként konferencián
Úton Google Dublin felé Ügyefeleinkkel Dublin felé
Google Dublin A Google európai központjában
PPC Média csapata edzés közben Amikor már túl sok a kockulás
Attila éppen tréningel Néha oktatunk
PPC Média @ Prága Sokszor utazunk
PPC Média ReadyToRock Winner 2016 Díjátadón a Google-nél
Csapolni már tudunk! Ilyet is tudunk! :)

Az összes létező Google minősítéssel rendelkezünk:

Google AdWords minősítés

Ez a tanúsítvány a keresési hirdetések terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve az AdWords keresési kampányok létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának bevált módszereit.

Google AdWords minősítés

Ez a tanúsítvány a vizuális hirdetések terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve az AdWords vizuális kampányok létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának bevált módszereit.

Google AdWords minősítés

Ez a tanúsítvány a vizuális hirdetések terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve a Youtube kampányok létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának bevált módszereit.

Google Analytics minősítés

Ez a tanúsítvány a digitális elemzés és a Google Analytics terén szerzett alapvető jártasságot bizonyítja, beleértve a mérés és a megvalósítás megtervezését, és a Google Analytics beállítását és adminisztrációját.

Google Analytics minősítés

Ez a minősítés a mobilhirdetés terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve egyebek mellett a hirdetésformátumokkal, az ajánlattétellel, a célzással, illetve a kampányok teljesítményének mérésével és optimalizálásával kapcsolatos ismereteket.

Google Analytics minősítés

Ez a tanúsítvány bizonyítja a hirdetési jártasságot a Google Shopping rendszerben, beleértve a Kereskedői Központ-fiók és a termék-adatcsatorna létrehozását, valamint az AdWords Shopping-kampányok létrehozását és kezelését.

Mobilwebhelyek minősítés

Ez a tanúsítvány a mobilwebhelyek terén szerzett jártasságot bizonyítja, beleértve a mobilwebhelyek létrehozásának, kezelésének és optimalizálásának bevált módszereit.

Digitális értékesítés minősítés

Ez a minősítés az online hirdetés és az értékesítési készségek terén szerzett alapszintű jártasságot bizonyítja.

Amit még tudni lehet ügynökségünkről

Ha szeretnél értékeléseket olvasni ügynökségünkről, kattints ide!

A PPC Media egy nemzetközi, Google AdWords kampánykezelésre specializálódott online marketing ügynökség, amely főleg Performancia és Branding hirdetéskezelési szolgáltatást nyújt partnerei számára. Mostanra közel évi 1 milliárd forint hirdetési büdzsé sikeres elköltésében kérik segítségünket. Hitvallásunk, hogy a KKV szektor online megjelenését elősegítsük azáltal, hogy partnereink hirdetéseit és weboldalaik minőségét feljavítva a felhasználóknak kimagasló webélményt biztosítsunk.

Jelenlegi formájában akkreditált Google AdWords ügynökségként végezzük tevékenységünket. 2017-ben elsőként szereztük meg mind az 5 vállalati specializációt Magyarországon és jelenleg is mi vagyunk az egyetlen ügynökség a hazai piacon, aki az összes szakvizsgával rendelkezik. Ezen felül az Online Marketing Akadémia, a Google Magyarország és számos "hagyományos" marketing ügynökség partnereként nyújtjuk internetes szolgáltatásokat.

Fő tevékenységünk közé tartozik a Google Adwords kampányok optimalizálása és kezelése teljes körűen, úgy mint: Keresési - Display - Youtube és Remarketing kampányok, valamint AdWords bétákkal is foglalkozunk, ami versenyelőnyt jelent ügyfeleinknek. Ezen a vonalon nap-mint nap kimagasló sikereket érünk el és a legtöbb tapasztalatunk, referenciánk is innen adódik.

A különböző Google rendszerek, mint például Google Analytics, Webmestereszközök, Tag manager... kezelésén túl vállaljuk a meghirdetett webhelyek (landing oldalak) minőségének javítását (webergonómia), kész weboldalak SEO auditálását, Facebook és eTarget hirdetések kezelését, valamint partnerünkön keresztül web és mobil applikációk fejlesztését, és a fejlesztések marketing irányú, értékesítést serkentő támogatását is.

A segítségünkkel honlapod és internetes hirdetéseid minden korábbi várakozásod meghaladják majd. Ha bennünket bízol meg, akkor céljaid elérése érdekében minden ötletünket, kreativitásunkat és persze tudásunkat csatarendbe állítunk! Ha szeretnél ajánlatot kérni AdWords kampánykezelésre, ide klikkelve megteheted!